Ügyfél: The Wine Society
Építész: Vincent & Gorbing
Kivitelező: Morgan Ashurst, Quickseal 
Hely : Stevenage , Hertfordshire , UK
Építés : 2008

Innovatív projektépület, raktár egy Stevenage-i bortársaság számára. 21 méteres acélvázas szerkezet amely kenderbeton panelek, kompozit burkolat és alumínium tető lemezből készült, hatalmas tárolási kapacitással. Akár három és fél millió palack raktározására alkalmas. A 4000 m²-es szabályozott hőmérsékletű bor tároló raktár lehetővé teszi a nyolc állványon a borok raklapok tárolását függőlegesen, míg a hagyományos raktárak csak öt vagy hat állványra képesek.

A brit Lime Technology gyártója és forgalmazója a kender paneleknek azaz a Tradical® Hemcrete® -nek, kifejlesztett egy megoldást mely megfelel a szigorú
építkezési előírásoknak. A szerkezeti acél váz közé 730 köbméter Tradical® Hemcrete® lett beépítve, az előre gyártott 3,6 – 2,4 méteres panelek 400 mm vastag kenderfal fa kazettákban.

2008 közepe óta működik fűtő és hűtő berendezések nélkül! Folyamatosan monitorozzák a belső környezetet. Figyelemre méltó hőmérsékleti stabilitást értek el a napi külső hőingadozás és a hosszabb ideig tartó fagypont alatti hőmérsékletek ellenére!